Tuotteet

SpeediCath Flex

SpeediCath® Flex on pehmeä katetri, jossa on hygieniasuoja ja joustava kärki. Siinä on monia ominaisuuksia, jotka tekevät katetroinnin jokaisesta vaiheesta sinulle helppoa. Se on suunniteltu sekä tavanomaisia että monimutkaisempia kaartuvia ja mutkikkaita miehisiä muotoja varten.
SpeediCath Flex
SpeediCath Compact Male

Speedicath Compact Male on tyylikäs ja huomaamaton heti käyttövalmis katetri miehille. Teleskooppirakenteensa ansiosta se menee pieneen tilaan kuljetettaessa ja se voidaan sulkea käytön jälkeen uudelleen. SpeediCath Compact Male voidaan viedä virtsaputkeen koskematta katetrin virtsaputken sisään menevään osaa.

Katetrissa on SpeediCath katetreista tuttu uniikki hydrofiilinen pinnoite ja se on PVC- ja ftalaatti vapaa.

SCCM

SpeediCath Compact Eve

SpeediCath Compact Eve on Coloplastin tyylikkäin ja huomaamattomin katetri naisille. Pienen kokonsa ansiosta se on helppo kuljettaa mukana. Sen kolmiomainen muoto takaa helpon käsiteltävyyden ja hyvän otteen katetrista. Eve voidaan käytön jälkeen sulkea uudelleen ja hävittää huomaamattomasti.

Eve on heti käyttövalmis ja siinä on SpeediCath katetreista tuttu uniikki hydrofiilinen pinnoite. Eve on PVC- ja ftalaattivapaa.
SCCE

SpeediCath Standard

SpeediCath Standard on heti käyttövalmis katetri jossa katetrin pinnan aktivoiva neste on valmiina pakkauksessa. SpeediCath Standard katetrista on omat versiot miehille ja naisille. SpeediCath katetreissa on uniikki ja tasalaatuinen hydrofiilinen päällyste, joka peittää myös katetriaukon pyöristetyn reunuksen.SpeediCath Standard katetrit ovat PVC- ja ftalaatti vapaita.

Katetrointi on helppoa ja nopeaa. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin avata pakkaus ja katetroida.

CPUCC_SpeediCath_Female_Descrip_002

 

 

 

Löydät koko tuotevalikoimamme täältä.